Як смажити на вершковому маслі і не зіпсувати страву

0
Як смажити на вершковому маслі і не зіпсувати страву
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Смаження не є найпростішим способом приготування, оскільки для отримання смачних страв доводиться попрацювати. Ще складніше досягти апетитної скоринки та ідеального балансу смаку. Багато господарок люблять готувати на вершковому маслі, що не завжди правильно. Через низьку точку задимлення з’являється гар, що може зіпсувати страву. Але все-таки цей вид олії активно використовується кулінарами.

Правило 50/50

Найпростіший спосіб надати страві вершкового відтінку смаку полягає в тому, що потрібно одночасно використовувати два види олії.

Для основного смаження використовується рослинний варіант. Вершкового масла додаємо лише один кубик.

Швидке обсмажування

Вершкове масло можна використовувати при приготуванні “швидких” страв. При такому підході воно не горітиме.

Добре вийде звичайна яєчня, приготовлена ​​на вершковому маслі. Також його використовують для попереднього обсмажування м’яса, щоб у шматків з’явилася характерна скоринка.

Топлений варіант

Цей вид олії активно використовується в індійській кухні як основний інгредієнт для корисного смаження. Топлене масло зберігає приємний смак вершкового, проте “спецефектів” у вигляді диму та гару чекати не доводиться.

попередня статтяЯк приготувати пиріжки, які на сковороді збільшуються в 3 рази
наступна статтяЯк збирати кілька врожаїв огірків протягом одного сезону
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я