Навіщо досвідчені кулінари додають в омлет сир та газовану воду

0
Навіщо дослідні кулінари додають у омлет сир та газовану воду
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Класична рецептура омлету включає обмежену кількість компонентів, так як страва вважається простою. Проте будь-який кулінар намагається перевершити попередників, удосконаливши класику.

Основна “претензія” до омлету полягає в тому, що він не завжди піднімається і продовжує тримати форму після подачі. Саме тому “в діло” йдуть такі незвичні компоненти, як сир і газована вода.

Як правильно додавати компоненти

Сир

Традиційно кисломолочний продукт вводять у рецептуру омлетів, які потім запікаються у духовці. Не варто боятися, що страва буде абсолютно невпізнанною: ні, смак яєць залишиться.

Сир можна брати будь-який. Перевага надається свіжому домашньому продукту без сторонніх смаків та кислоти.

Готувати такий омлет потрібно за особливим рецептом. На три курячі яйця береться сто грамів сиру.

Спочатку потрібно відокремити білки від жовтків. Потім жовток з’єднується із сиром. Окремо ми доводимо білок до пишності та вводимо до інших компонентів.

Готується такий омлет 20 хвилин при температурі 130 градусів.

Газовані напої

Важливий момент полягає у виборі рідини. Вода не повинна мати сильний яскраво виражений присмак. Також перевагу надають сильногазованому напою без зайвої мінералізації.

Розрахувати норму рідини легко. На одне куряче яйце береться одна велика ложка газованого напою. Готувати омлет з мінералкою можна за будь-яким рецептом.

попередня статтяЧому бісквіт горить, а всередині не пропікається
наступна статтяЯк з курячого філе приготувати смачні котлети
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я