...
ГоловнаЗдоров'яНайкращі та улюблені літні страви для схуднення, які схвалюють дієтологи

Найкращі та улюблені літні страви для схуднення, які схвалюють дієтологи

Підпишіться на нас:

Якщо не вдалося схуднути до літа, це ще не означає, що ситуація безнадійна. Усе, що потрібно зробити, – це використати переваги літнього сезону та його благотворний вплив на обмін речовин. Літо – час, коли можна насолоджуватися смачною їжею та одночасно схуднути.

Ось кілька рекомендацій від дієтологів:

Забудьте про токсичні ідеї “схуднути до пляжу”. У цей період легше скинути зайві кілограми, якщо переглянути своє харчування та перейти на свіжі сезонні продукти.

Відомий дієтолог Кімберлі Гомер наголошує, що сезонність не впливає напряму на процес схуднення, але влітку дійсно легше відмовитися від продуктів, що спричиняють залежність та сповільнюють обмін речовин. Покращений настрій та більше бажання проводити час на свіжому повітрі також сприяють втраті зайвої ваги.

Овочеві салати є відмінним вибором для схуднення влітку.

Свіжі овочі, містять клітковину та вітаміни, прискорюють метаболізм і насичують організм необхідними поживними речовинами.

Холодні супи

Такі як гаспачо або охолоджений суп із сирих овочів, також допомагають схуднути. Вони насичують, освіжають та надають організму необхідних вітамінів та мінералів.

Смузі

Смузі можуть бути відмінним варіантом для перекусу влітку, особливо якщо ви додаєте до них білки або протеїнові порошки.

Свіжі ягоди

Це не лише смачний перекус, але й відмінне джерело вітамінів та антиоксидантів, які сприяють схудненню.

Риба, морепродукти, овочі та фрукти на грилі

На грилі можна приготувати рибу, морепродукти, овочі та фрукти, зберігаючи їх корисні властивості. Гриль допомагає приготувати страви без додавання олії, яка містить в собі багато калорій.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як побороти потяг до солодкого: допоможе цей смачний продукт

Тяга до солодкого – серйозна проблема. Вона може звести нанівець всі зусилля щодо налагодження харчування. Є різні способи...

7 популярних питань про вітаміни: перевір, чи всі відповіді ти знаєш

Про сезонний авітаміноз, «уколи краси» та чудеса комплексного прийому вітамінів групи В знають, мабуть, усі. В цій статті...

Як обійми впливають на сон насправді: дослідження

Всі ми різні: хтось обожнює засинати в обіймах коханої людини, а хтось обличчям до стіни. Вчені все ж...

Чому ми відчуваємо втому після відпочинку на свіжому повітрі і як цього уникнути

Пара годин біля басейну — і вас уже хилить у сон, а якщо провести на свіжому повітрі всі...