Лікарка-дієтолог розповіла чим потрібно закушувати алкоголь

0
Лікарка-дієтолог розповіла чим потрібно закушувати алкоголь
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Лікарка-дієтолог Наталія Самойленко перерахувала продукти, якими не рекомендується закушувати алкоголь. За її словами, не варто для закуски вибирати десерти, їжу зі спеціями та підсилювачами смаку.

«Солодким дуже шкідливо закушувати алкоголь, а ще й газованими напоями не варто запивати. Для гіпертоніків шкідлива солона закуска. Для них і сам алкоголь шкідливий. Спиртне погано діє на печінку, але також погано впливають алкогольні напої у поєднанні з м’ясом та спеціями, ароматизаторами та підсилювачами смаку», — говорить дієтологиня.

Наталія також надала рекомендації, як знизити шкоду від алкоголю для організму. На думку лікаря, необхідно пити мало та повільно. Не варто вживати спиртне на голодний шлунок. Перед прийомом алкоголю слід повноцінно поїсти м’ясо, рибу в поднаннні  овочами та зеленню. Ці продукти уповільнюють всмоктування алкоголю. І ними ж варто закушувати випивку.

попередня стаття“Повітряний” і солодкий десерт “Полуничний самбук”
наступна статтяЯк отримати два врожаї з одного куща картоплі
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я