...

Ідеї ​​для використання шкірки лимона: здивують навіть досвідчених господарок

Підпишіться на нас:

Багато людей просто відразу відправляють лимонну шкірку в відро для сміття. Однак не варто з цим поспішати, оскільки їй обов’язково знайдеться застосування у повсякденному житті.

Подробиці

Отже, розглянемо основні варіанти, що заслуговують на вашу увагу.

Приємний аромат

Візьміть палички кориці, шкірки лимона та гвоздику. Залийте всі ці продукти водою, поставте ємність на вогонь і кип’ятіть протягом двадцяти хвилин.

Пам’ятайте, що накривати каструлю кришкою не потрібно. В результаті ваш дім наповниться дуже приємними ароматами прянощів.

Видалення плям

Шкірки лимона дадуть можливість зробити кавоварку ідеально чистою, тому що плями темного кольору зникнуть.

Всередину кавоварки необхідно покласти шкірку і залити окропом. Через кілька годин просто протріть посуд зсередини сухою та чистою ганчіркою. Ви побачите, як усі плями зникають просто на очах.

Проведення прибирання

Наріжте шкірки цитрусового плода, викладіть все у банку зі скла. Потім залийте звичайним оцтом. Банку необхідно прикрити кришкою і поставити її на два тижні у темне приміщення.

Коли вказаний час мине, настій потрібно процідити та додати до нього води (1:1). Ви отримаєте чудовий засіб, який надасть можливість навести ідеальний порядок на кухні. Лимонний оцет чудово справляється з накипом, а також зі старими плямами жиру.

Боротьба з неприємними запахами

З вашого холодильника почали долинати неприємні запахи? Значить, настав час вимити побутову техніку.

Якщо у вас на це немає часу, розкладіть на поличках шкірки лимона з м’якоттю плода. Вони усунуть сторонні запахи, тому дискомфорт зникне.

Очищення мікрохвильової печі

Наповніть ємність зі скла водою і поставте її в мікрохвильову піч. У воду додайте скоринки цитрусового плода. Запустіть техніку, встановивши максимальний рівень потужності та увімкнувши таймер на п’ять хвилин.

Вода закипить, тому внутрішній простір печі заповниться парою. Потім зачекайте п’ять хвилин, протріть всі поверхні чистою ганчіркою. Плями миттєво зникнуть, так що мікрохвильова піч стане чистою.

Полірування металевих виробів

Шкірку лимона вмочіть у сіль. Також можна скористатися содою. Важливо, щоб на шкірці залишалася м’якоть цитрусового плода.

Протріть нею той посуд, який виконаний з латуні або міді. Кислота зробить метал блискучим, він знову виглядатиме презентабельно.

Як ви бачите, шкірку лимона зовсім не варто відразу відправляти у відро для сміття. Вона обов’язково знадобиться, так що майте на увазі ідеї, які описані вище!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я