Що додати в тісто замість молока для смачних та “пишних” млинців

0
Як компонент тіста для млинців можна використовувати іншу рідину. Йдеться про воду, що залишилася після варіння одного популярного гарніру.
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Прийнято вважати, що при приготуванні тіста для млинців обійтися без молока неможливо. Проте молочний інгредієнт, всупереч поширеній думці, не є обов’язковим. Як компонент тіста для млинців можна використовувати іншу рідину. Йдеться про воду, що залишилася після варіння одного популярного гарніру.

Альтернатива молоку

Замість молока можна використати «макаронну» воду. Іншими словами, не варто виливати в раковину рідину, що залишилася у каструлі після приготування макаронів.

Цей компонент відрізняється нестандартною консистенцією, яка позитивно вплине на стан тіста.

Основа для млинців придбає достатню в’язкість, яка лише сприятиме ніжності та пишності майбутньої страви.

Борошняні «коржі» будуть виходити неймовірно м’якими та повітряними. Нікого не розчарують і смакові риси приготовленої їжі.

Також не варто забувати про користь макаронної води для здоров’я: інгредієнт сприяє зниженню рівня холестерину та досить швидкому настанню відчуття ситості.

попередня статтяКоли не можна поливати виноград
наступна статтяПеревірте себе: 5 ознак здорової самооцінки
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я