...

Як висаджувати огірки німецьким способом, щоб врожай був по 15 кг з куща

Підпишіться на нас:

Німецький спосіб висаджування огірків підійде для роботи з відкритим ґрунтом. Спосіб популярний та дієвий щодо врожайності. Серед фермерів він має попит, тож варто спробувати.

Подробиці

Потрібна ділянка розміром 2 на 2 м. Тепер будемо її готувати для огірків. Потрібно викопати яму вглиб на 1,5 штика. Діаметр ями приблизно 1,5 м. Її потрібно впорядкувати.

На дно такої великої лунки вкладають траву, яку скосили. Також закладають листя та сухі гілки. Все ретельно втрамбовують. Зверху поливають водою та засипають ґрунтом.

Тепер черга огірків. Їх висаджують по колу з інтервалом від 40 до 50 см. При такому розміщенні буде приблизно 8 саджанців. Біля них поставте палички, щоб помітити їх, та вони мали за що триматися при рості.

На наступному етапі, приблизно через 3 тижні, в центрі такої грядки треба поставити довгу палицю. Зверху зробіть кріплення, натягніть шпагат, до якого далі потрібно буде підв’язувати огірки. Грядка буде нагадувати ялинку. Огірки будуть пускати вуса та заплітатися догори. Ефективно, гарно, врожайно.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я