...

Як приготувати ідеальні тонкі млинці: кулінари розкрили 7 секретів

Млинці є однією з найулюбленіших страв, яку прагне вміти смачно приготувати кожна господиня, щоб побалувати своїх домашніх. Однак не завжди виходить приготувати ідеальну страву.

Підпишіться на нас:

Іноді грудочки псують тісто, іноді млинці просто рвуться, а часом просто виходять занадто жирними.

Які 7 секретів ідеальних млинців варто взяти на замітку:

  1. Не варто піддаватися спокусі та експериментувати з різними складовими для млинців. Як показує практика, немає нічого кращого, ніж звичайне борошно вищого гатунку.
  2. Борошно обов’язково варто просіювати. Потрібно не забувати про те, що додавати його в тісто варто поступово. Якщо забути про це правило, то неприємного сюрпризу у вигляді грудочок уникнути не вийде.
  3. Часто у складі млинців вказується молоко. Особливо на ньому люблять готувати шанувальники тонких мереживних млинців. Варто пам’ятати, що його не можна додавати холодним. Найправильніше буде прогріти його до температури в 40 градусів.
  4. Уважно прочитайте вибраний рецепт. Як правило, автори вказують точну кількість цукру на певний обсяг інгредієнтів. Якщо переборщити з цим компонентом, то млинці згорять.
  5. Досить складно правильно нанести олію для смаження. Додаси мало – пригорятимуть, багато – страва вийде занадто жирною. Саме тому краще скористатись спеціальними пензлями для нанесення олії. Також від цієї проблеми може захистити гарна сковорода з антипригарним покриттям.
  6. Якщо ви не хочете, щоб млинці вийшли надто крихкими, то не потрібно готувати їх відразу. Зачекайте приблизно 15 хвилин після приготування тіста.
  7. Млинці не вийде ідеально приготувати в тому випадку, якщо у вас немає відповідної сковороди. Ідеально підходять вироби із чавуну з гарним товстим дном. А ось новомодні сковорідки з тонким денцем не підходять для приготування страви.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я