Що таке кушон, і як його використовувати

0
Що таке кушон, і як правильно його використовувати
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Кожні шість секунд у Кореї продається один засіб із категорії «кушон», і більше третини корейських жінок буквально закохані у цей продукт. Розберемося в тому, що таке кушон, і чому його потрібно мати в косметичці.

Саме слово перекладається з французької як «подушечка». Йдеться насамперед про упаковку того чи іншого бьюті-засобу. Усередині футляра обов’язково є пористий спонж, просочений безпосередньо тоном, консилером або рум’янами. При натисканні на спонж аплікатором з нього виділяється стільки засобу, скільки необхідно — не більше, не менше. Таким чином, руки залишаються абсолютно чистими, оскільки ви навіть не торкаєтеся пальцями продукту, а сам продукт зберігає свою стерильність і повністю захищений від попадання бактерій і мікроорганізмів.

За що ми любимо кушони?

  • Це справжня знахідка для тих, хто цінує зручність та живе у постійному русі. Кушони – повна протилежність пляшкам і тюбикам: вони настільки компактні, що легко вміщаються навіть у клатч. Їх легко носити з собою і при цьому неможливо розлити або розбити, а значить, забруднити все навколо. Більше того, ними можна скористатися прямо на ходу: досить відкрити кришечку, натиснути аплікатором на спонж і підправити макіяж.
  • Це той продукт, який можна і потрібно нашаровувати. Його можна наносити знову і знову доти, доки ви не досягнете потрібного покриття. Таким чином, контроль над ситуацією повністю у ваших руках. До речі, цей засіб можна потім і розтушовувати пензлем або б’юті-блендером, якщо таке стороннє втручання знадобиться.
  • Якщо ви хочете, щоб шкіра залишалася добре зволоженою протягом дня – кушон вам на допомогу! На відміну від пудри він зовсім не сушить шкіру, і, як правило, у складі можна знайти багато зволожуючих компонентів та води. Крім того, більшість подібних продуктів випускається з фактором SPF та посилює захист від сонця. Причому в деяких це рівень захисту досягає 40 одиниць (Aqua BB SPF40, 3 Lab).
  • Макіяж, виконаний за допомогою кушона, завжди виглядає природно і не створює на обличчі ефект маски. Навіть ті, хто вперше бере в руки подібний засіб, не зможуть залишити на обличчі розлучення та непрозорі місця.
  • Не варто думати, що кушон – це завжди тональний засіб. Сьогодні це продукти для очей, губ і навіть щік. Вони випускаються в м’яких тюбиках і містять теж “подушечку”, яка грамотно дозує кількість засобу. Вони настільки ж делікатно виглядають на обличчі і також легко піддаються нашарування та змішування.
попередня статтяЯк швидко чистити дерев’яні дошки вручну
наступна статтяДосвідчені господині розкрили “інноваційний” спосіб чищення картоплі
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я