...

Білокачанна та пекінська капуста: чи взаємозамінні вони для класичного борщу

Підпишіться на нас:

Приготування червоного борщу — великий та серйозний розділ кулінарії. Кожна господині може багато чого про нього розповісти. Один з пунктів, який викликає питання, стосується капусти.

Подробиці

Переважно в борщ закладають білокачанну капусту. Про інші варіанти навіть думки немає. Проте ситуації бувають різні. Можливо, у вас раптом закінчилася капуста чи ви забули її купити по дорозі додому. В будь-якому випадку потрібно викручуватися.

Якщо у вас для салату лежала пекінська капуста, сміливо можете з нею варити борщ. Кулінари розповіли, що він буде смачний та ніжний. Зрештою, навіть дійсно ніжнішим, бо пекінська капуста немає такого щільного листя, як білокачанна.

Не тільки пекінська може стати доповненням до улюбленої всіма страви. В борщ можна додати савойську капусту. За розміром вона схожа на білокачанну, але за структурою більше до пекінської. Вона також швидко звариться.

Не хвилюйтеся за альтернативні варіанти. Зрештою, це все також капуста. До речі, спробуйте голубці саме з савойської капусти. Вони навіть кращі, ніж з білокачанної.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я