Експерти розповіли, як вибрати найсмачнішу черешню

0
Експерти розповіли, як вибрати найсмачнішу черешню
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Здається, що може бути простішим, ніж купити черешню на ринку. Ці ягоди не так псуються, як полуниця, і за замовчуванням солодші. Але реальність така, що можна купити несмачну черешню. Розкажемо, на що звернути увагу при виборі ягід на ринку чи магазині.

Подробиці

Черешня містить вітамін Е та Р, антиоксиданти, аскорбінову кислоту та інші корисні мікроелементи. Крім того, вона зміцнює стінки судин, вважається еліксиром молодості та майже позбавлена ​​протипоказань.

Як вибирати черешню

У травні на ринках починається справжня фруктове та ягідна навала, але садівники не радять поспішати, навіть якщо дуже хочеться. У червні ті ж ягоди та фрукти коштуватимуть у 2 рази дешевше, та й виявляться смачнішими.

Показником якості черешні є її хвостики, а по-науковому – плодоніжка. Гілочка має бути зеленого кольору і пружна. Якщо хвостики сухі і коричневі, то швидше за все черешня зберігалася довго або вже перезріла.

Після цього можна звернути увагу на самі ягоди. Якщо на ній є вм’ятини, потертості та інші пошкодження, а також якщо ягоди м’які, то, швидше за все, умови зберігання продавцем не дотримувалися.

Смачні та свіжі ягоди повинні бути сухими, щільними, але не дуже твердими та обов’язково блискучими.

Чим більш насичений і темний колір у ягід, тим більш насичений у них смак, а значить, і більше користі.

попередня статтяЩо покласти в каструлю, щоб картопля швидше приготувалась
наступна статтяЯкі помилки призводять до того, що котлети розвалюються на сковороді
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я