...

Які страви лаврове листя здатне зіпсувати, а не покращити

Підпишіться на нас:

Лаврове листя дуже часто використовують в різних стравах. Це одна з приправ, яка є на кухні кожної господині. Проте не всі страви ідеально будуть смакувати з лавровим листям. Варто про це знати, щоб їх не зіпсувати.

Подробиці

Лаврове листя кулінари категорично не рекомендують додавати в овочеві бульйони, а також з курки. Вони мають ніжний та досить нейтральний смак, лаврове листя може надати їм гіркоти. Аналогічно не кладуть в рибні та грибні супи. До речі, кулінари кажуть, що в другі страви з риби також лаврове листя буде не найкращим вибором.

Якщо ви готуєте молочний суп. До нього не кладуть лаврове листя, бо воно здатне дійсно зіпсувати смак терпкістю та гіркуватим присмаком. А ще важливе доповнення стосується саме молока. Лаврове листя здатне зіпсувати його. Молоко може звернутися.

Приправу у вигляді ароматного листочка рекомендують класти за 2-3 хвилини до кінця приготування. В цьому випадку буде приємний аромат, а гіркота не встигне виділитися. Це буде смачний та вдалий варіант. Для супів рекомендують 1 листочок на 1 л страви.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я