Експерти назвали “найромантичнішу зачіску цього літа”

0
Експерти назвали
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Якби Сандро Боттічеллі знав, що в 2022 році він стане головним натхненником для всіх голлівудських стилістів по волоссю. Довгі (не нижче пояса) хвилясті локони, як в картині “Народження Венери”, що розвиваються на вітру, минулої весни стали хітом червоних доріжок.

Подробиці

Серед прихильниць епохи Відродження опинилися Ріанна, Меган Фокс та Джіджі Хадід. Після Met Gala, де голову майже кожної другої гості прикрашала копиця хвилястого волосся, як з полотен італійського живописця, зачіска отримала назву «а-ля Боттічеллі».

Меган Фокс
Меган Фокс

Головна умова – максимальна природність та м’які лінії. Хвилі повинні виглядати натурально та недбало, жодних чітких форм та структурування. Якщо у вас від природи хвилясте волосся, то для такого укладання вам знадобиться мінімум засобів та інструментів – використовуйте спреї-активатори для природних кучерів або дефінуючий крем для кучерявого волосся.

Кайя Гербер
Кайя Гербер

Якщо ж у вас пряме волосся, то озброюйтеся щипцями маленького діаметру або звичайною плойкою. Беріть маленькі пасма і закручуйте хаотично. Потім, поки волосся ще гаряче, відтягніть волосся вниз, щоб отримати легкі розслаблені хвилі. За допомогою утюжка теж можна досягти цього ефекту, але часу знадобиться більше, тому що потрібно буде опрацьовувати кожне пасмо, надаючи йому потрібної форми.

Є і більш простий варіант. Потрібно зробити зачіску Боттічеллі: нанесіть на злегка вологе волосся мус і заплетіть їх у дві вільні косички. Найкраще зробити це на ніч. Вранці, коли розпустите волосся, закріпіть результат текстуруючої пудрою: особливу увагу приділіть нижнім шарам волосся. Це зробить зачіску легшою, об’ємнішою та пухнастою.

попередня статтяЯк без гарячої води та мікрохвильової печі розморозити великий шматок м’яса
наступна статтяЯк позбавити прокурене приміщення від запаху тютюну
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я