...

Надя Дорофеєва розповіла про важкі часи та хейт через особисті стосунки з Кацуріним

Підпишіться на нас:

В інтерв’ю для журналу Cosmopolitan українська співачка Надя Дорофеєва розповіла про особисте життя та хвилю хейту, яка на неї звалилася. Нагадаємо, що до шлюбу з ресторатором Мішею Кацуріним зірка була одружена з Володимиром Дантесом.

Виконавиця хітів зізналася, що було дуже багато образливих коментарів. Їх було важко читати. Співачка порівняла відчуття після хейту з важкою психічною хворобою. Також припустила, що прийде час, коли психологи та лікарі погодяться з існуванням хвороби від хейту.

Надя Дорофеєва поділилася, що вибрала шлях нічого не робити, щоб припинити хвилю критикування та сидіти мовчки. Зараз залишилися тільки зовсім поодинокі коментарі, але є багато прихильників та людей, які просто по-людськи підтримують виконавицю.

Надя Дорофеєва проаналізувала хейт та зробила висновок, що всіх відомих людей критикують та закидують з того чи іншого приводу хейтом та коментарями. За безпідставні коментарі співачка блокує користувачів соцмереж, щоб вони не писали різноманітні образи. Так само роблять навіть волонтери, яким також дістається порція хейту.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я