...

Як швидко накопичується вапно і іржа у прасці: точні терміни – залежать від води, що використовується

Підпишіться на нас:

Будь-яка вода, яку ми заливаємо у праску, рано чи пізно забруднює її зсередини. З часом стінки резервуара обростають нальотом, канали, які подають воду до підошви, забиваються. Те саме відбувається і з форсунками на самій платформі.

Подробиці

Ступінь забруднень залежить від того, яку саме воду ви використовуєте – чим вона жорсткіша, тим швидше йде цей процес.

Наприклад, якщо ви використовуєте воду прямо з-під крана, то термін, за який заб’ється праска, в середньому становить 2 місяці.

З фільтрованою водою праска прослужить вам значно довше – 3-4 місяці. Конкретний термін залежить від справності чистящих систем.

Якщо ви підійшли до процесу прасування відповідально і використовуєте для нього фільтровану і кип’ячену воду, період служби праски без нарікань дорівнює приблизно 5-6 місяцям.

Зрештою, з останнім варіантом – спеціально створеною водою для прасок, яку можна придбати в магазині з побутовою хімією, техніка заб’ється лише через півроку.

Тепер, коли ви знаєте точні терміни, за які заб’ється праска, ви можете зробити висновки щодо того, яку воду краще використовувати. Останнє нагадування: ні в якому разі не заливайте в резервуар мінералку – солі, що містяться в ній, корисні тільки для людини, у той час як для техніки вони просто згубні.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я