Чоловік їсть піцу кожного дня, протягом 6 років і залишається струнким

Підпишись на нас:

Для багатьох людей піца – це смачна їжа, яка викликає широку посмішку на їхніх обличчях. Чоловік із Коннектикуту, Сполучені Штати Америки (США), розповів, що протягом останніх шести років він їв щонайменше шматочок піци щодня і незважаючи на це, він все ще досить підтягнутий і здоровий.

Подробиці

Чоловік на ім’я Кенні Уайлдс дуже любить піцу, і він дбає про те, щоб щодня з’їдати хоча б її шматочок. В інтерв’ю The Guardian любитель піци розповів, що хоче продовжувати їсти цю страву до кінця свого життя та зробити на цьому кар’єру.

Кенні Уайлдс

Любов Кенні Вайлдса до піци захопила Інтернет-спільноту. Люди в соціальних мережах були шоковані, дізнавшись, що, незважаючи на те, що чоловік щодня вживає піцу, він знаходиться у чудовій фізичній формі та здоровий. У розмові з The Guardian Кенні розповів, що його любов до піци почалася в дуже ранньому віці, оскільки його батько володів піцерією під назвою Kenny V’s до трьох років. Він додав, що раніше працював у компанії, що займається системами опалення та охолодження, і одного разу Кенні побився об заклад з колегою на те, що щодня буде з’їдати шматочок піци. У той час піцелюб з легкістю впорався з викликом і продовжив парі до місяця.

Кенні Уайлдс

Незважаючи на те, що він щодня їсть піцу, Кенні вдається залишатися у відмінній формі:

 «Усі вважали, що я великий хлопець, але насправді я досить худий. Мабуть, я можу подякувати за це своєму метаболізму. Іноді люди звертаються до мене з приводу занепокоєння щодо мого здоров’я через нетипову звичку, але я у формі та здоровий. Однак я ціную людей, які хвилюються, тому що це означає, що вони небайдужі».

Кенні Уайлдс також створив обліковий запис в Instagram на Pizza. Через свій обліковий запис він міг співпрацювати з брендом коробок для піци та працювати продавцем на повний робочий день. Йому доводиться подорожувати різними куточками США і пробувати піцу з різних закладів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин

Як позбутися осоки в садку: використовуйте цукор – бур’ян зникне назавжди

Осока - це надзвичайно стійкий бур'ян, що завдає чимало...

Як правильно вибрати каву: 5 важливих правил

Кава - це популярний напій, який має чимало шанувальників...

3 способи виростити величезну хосту: що потрібно робити

Складно уявити собі дачну ділянку без такої рослини, як...

Як приготувати популярний салат з квасолею та кукурудзою: відмінний рецепт

Весна – це чудовий час для того, щоб балувати...

Які кімнатні квіти люблять гарячий душ не менше, ніж люди

Кімнатні рослини варто розглядати не тільки як джерело кисню,...

Найкорисніший спосіб приготування яєць

Прийнято вважати, що в день можна з'їдати близько двох...

Навіщо заливати брудну білизну кислим молоком: цікавий лайфхак

Прокисло молоко? Нічого страшного! Його можна використовувати з кулінарною метою,...