Чим замінити дріжджі у випічці

0
Чим замінити дріжджі у випічці
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Відмова від дріжджового тіста може бути викликана низкою причин. Так, не вживають продукцію, виготовлену з дріжджового тіста, люди, що сидять на дієті, а також прихильники правильного харчування. Проте надати тісту повітряну форму можна і цього компонента.

Подробиці

Щоб зробити тісто пишним, багато хто використовують звичайну соду.

Замінити дріжджі на білий кулінарний порошок можна у випічці з підвищеною кислотністю тіста – тобто тією, що приготована на кефірі, сироватці або кислому молоці.

Якщо тісто для приготування чіабати або прісних булок (за основу в ньому взята вода або молоко), соду потрібно «погасити», використовуючи при цьому оцет або сік лимона. Нагадаємо, соду рекомендується додавати останньою з усіх інгредієнтів.

Варто відразу зазначити, що структура та смак хліба або пирога, приготовленого з використанням соди, відрізнятиметься від випічки на дріжджах.

Ще одна заміна дріжджам у тісті – розпушувач. Його прийнято змішувати з борошном, перш ніж відправити у ємність із тістом.

попередня статтяЯк носити білий колір влітку: 4 стильні прийоми
наступна статтяВчені назвали, головний фрукт проти старіння
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я