Як носити білий колір влітку: 4 стильні прийоми

0
Як носити білий колір влітку: 4 стильні прийоми
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Популярність цього кольору кожен літній сезон заперечувати неможливо: хоч би якою була актуальна палітра сезону, білий все одно займає основне місце в повсякденному вбранні модних інфлюєнсеров і зірок. Ділимося простими прийомами, як носити його щодня по-різному та отримати максимально варіативний гардероб.

Що може бути простішим і водночас стильним, ніж білий колір? З настанням тепла світлі речі поступово витісняють похмурі чорні та темно-сині, до яких ми вже встигли звикнути за часи холодів. Щоправда, дизайнери наполегливо радять не відмовлятися від білого та молочного відтінків навіть у холоди – тут вже залежить від клімату, в якому ви проводите осінь та зиму (і вашу готовність уникати дощу та обминати калюжі).

І якщо до білого кольору в зимовому гардеробі ми все ще звикаємо, у теплий час саме цей відтінок може стати найпопулярнішим для ваших повсякденних вбрань. Щоб це довести, пропонуємо подивитися на чотири простих і при цьому стильних поєднаннях із цим кольором, які точно зроблять ваш гардероб цікавішим.

Тотал-образи

Монохромні образи завжди виглядатимуть стильно та дорого. Правда, при складанні аутфітів в одному кольорі варто відразу подбати про аксесуари та взуття. Додайте до вашого total-white-поряд акцентні прикраси – наприклад, великі золоті сережки-кільця або кілька масивних ланцюгів. Завершіть образ яскравою сумкою або моделлю на кілька відтінків вбрання, що відрізняється від кольору, – зовсім не обов’язково підбирати сумку точнісінько до аутфіту. Також зверніть увагу на позачасові сукні-сорочки та варіанти у стилі baby doll, які цього літа дуже популярні. Моделі в білому кольорі легко підлаштувати під гардероб, коли актуальні тренди зміняться, а гори речей у шафі залишаться.

Білий + денім

База завжди ідеально поєднується з базою. Тому і білий колір точно складе непогану пару вашим джинсовим речам. Поєднуйте білі штани з курткою з деніму, підберіть до молочних штанів-палаццо кроп-топ із щільних матеріалів або вибирайте найвиграшніший ансамбль, перевірений часом і багатьма селебріті, – джинси та оверсайз-сорочка.

Білий + бежевий

Бежевий, подібно до деніму, легко підлаштовується під будь-які інші яскраві відтінки і послужить чудовою основою для образу. На тлі карамельного та пісочного ваша біла сорочка, топ або взуття будуть виглядати ще яскравіше.

Два відтінки білого

Два різні відтінки білого, попри стереотипи, ідеально можуть співіснувати разом, створюючи незвичайну гру кольорів. Цього сезону найактуальнішою комбінацією стане білий та молочний. Вибирайте біле плаття, доповнене взуттям та сумкою на кілька тонів світлішим або, навпаки, робіть відтінки вершків основою вбрання та розбавляйте вбрання яскраво-білими аксесуарами.

попередня статтяЧому зелені банани корисніші за стиглі і які 6 “чарівних властивостей” мають для вашого організму
наступна статтяЧим замінити дріжджі у випічці
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я