Шоколадний брауні у мікрохвильовці за 5 хвилин

Дата:

Поширь:

Найшвидший, з мінімуму продуктів, нашвидкуруч! Шоколадний брауні в мікрохвильовій печі готується в горнятку за 5 хвилин. За цей час ви і замішаєте тісто, і випечете його. Брауні виходить дуже схожим на традиційний, вологість м’якуша можна регулювати часом випікання.

Інгредієти:

  • Темний шоколад – 50 грамів
  • Цукор – 2 стол. л.
  • Вершкове масло – 1 стол. л.
  • Яйця – 1 шт.
  • Пшеничне борошно – 2 стол. л.

Приготування:

Шоколад візьміть якісний, натуральний, підійде як молочний, так і чорний. Від вибору залежатиме насиченість десерту. Це ж стосується й масла, воно має бути перш за все смачним, без рослинних жирів у складі.

Візьміть мисочку або контейнер, які можна ставити в мікрохвильову піч. Покладіть туди шоколад, поламаний на шматочки, всипте цукор. Його кількість регулюйте за своїм смаком та гіркістю шоколаду. Додайте масло.

Поставте миску з продуктами в мікрохвильову піч на максимальну потужність на 30-45 секунд. Масло повинно розтанути. Дивіться по своїй мікрохвильовій печі, час може відрізнятися в залежності від особливостей приладу.

Перемішайте продукти, у гарячому маслі шоколад швидко розтопиться, а цукор розтане.

Вбийте у шоколадну масу яйце. Перемішайте.

Всипте борошно, вмішайте його вінчиком. Борошна може піти трохи більше або менше вказаного у рецепті, дивіться за консистенцією тіста. Воно має стати як густа сметана. Додайте ще пів-ложки.

Візьміть ємність, яку можна використовувати в мікрохвильовій печі. Вилийте в неї тісто. Залишіть зверху трохи місця – брауні при випіканні зросте.

Готуйте брауні в мікрохвильовій печі на максимальній потужності від 1 до 3 хвилин. Почніть з 1 хвилини, потім додайте час, залежно від готовності брауні. Але не перетримайте – брауні всередині має залишитися трохи вологим.

Подавайте брауні до столу. Можете посипати його зверху цукровою пудрою. Дуже смачно буде подати його теплим із морозивом.

Смачного!

Пасевич Анна
Пасевич Анна
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Попередні статті

Курячі ковбаски з сиром по-домашньому з 5 інгредієнтів

Будемо відверті, але такі ковбаски просто неймовірна смакота. А ще в них немає жодних складних інгредієнтів чи консервантів,...

Як вберегти від птахів насіння городини, висіяне на грядках: дієві методи, які врятують урожай

Щоб птахи не клювали з грядок посаджене насіння огірків, кабачків, гарбузів та іншої городини, досвідчені господарі придумали багато...

Десерт без борошна, яєць та випікання: знадобиться лише 10 хвилин

Швидкі та смачні десерти — справжня знахідка. Спробуйте приготувати один з таких на основі йогурту. Трохи желатину та...

Легендарне підживлення для огірків: врожай по 30 кг з 1 квадратного метра

Виростити та зібрати великий та щедрий врожай огірків можливо. Все залежить від добрив, які ви використовуєте. Якщо ви...