Кухарі розповіли, що треба зробити з мойвою, щоб вона була не гірше сьомги

0
Кухарі розповіли, що треба зробити з мойвою, щоб вона була не гірше сьомги
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Смак риби можна докорінно змінити. Ніби звучить нереально, але факт такий є. Пропонуємо вам провести експеримент на прикладі мойви. Перетворіть її на сьомгу. Можете вважати це алхімією. Звичайно це жарт, але маринад робить мойву неперевершено смачною.

Подробиці

Мойву можна зробити такою соковитою та з приємною скоринкою, що ви порівняєте її з сьомгою. Рибу потрібно замаринувати. Він надасть легкий та дуже приємний солодкуватий присмак.

Вам знадобиться на порцію приблизно 150 г риби. Підготуйте її. Далі змішайте разом 1,5 склянки води з 2 ст.л. солі та 1,5 ст.л. цукру. Перевірте, щоб все розчинилося. Залийте рибу та залиште на 10 хвилин.

На наступному етапі рибу треба просушити серветками та запанірувати в борошні. Відправляйте смажитися в розігрітій олії. Подають мойву з лимоном. Дуже смачно, що навіть дорогої сьомги не треба буде.

попередня статтяАктор Володимир Гладкий розповів про зміни в особистому житті
наступна статтяВизначено речницю України на Євробаченні-2024: нею стала Джамала
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я