Після 12 річної ремісії до телеведучої Наталки Фіцич повернувся рак

0
Після 12 річної ремісії до телеведучої Наталки Фіцич повернувся рак
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Ми живемо в часи, коли про діагноз рак дізнаємось мало не щодня. Хворіють близькі, знайомі, рідні і зовсім незнайомі люди.

Нещодавно Кейт Міддлтон повідомила що також має лікуватись від цієї недуги. Відома українська телеведуча Алла Мазур також розкрила інформацію про те, що лікувалась від цієї хвороби.

На жаль сьогодні це доволі поширене захворювання, яке має багато форм, та не щадить ні дорослих ані дітей. Пощастить тому, хто виявив цю безжалісну хворобу на ранніх стадіях, вчасно пролікувався й отримав шанс жити далі.

Буквально вчора ще одна відома українська телеведуча повідомила на своїй сторінці в фейсбуці про те, що також потребує лікування від цієї хвороби. Це Наталія Фіцич. Вона зізналась що 12 років тому, вчасно виявивши, вже лікувалась від цієї хвороби. На жаль сьогодні сталась ремісія. Сподіваємось, що Наталія вдало поборе хворобу знову.

Хвороба Наталії Фіцич

Наталія

попередня статтяГосподині розповіли, коли та як висівати базилік у відкритий ґрунт
наступна статтяІдея для швидкої закуски: намазка лише з трьох інгредієнтів
Бібліотекар зі стажем. Маю великий досвід городництва і кулінарії, завдяки чому знаходжу такі цікаві моменти в кожному з цих напрямів, про які ви могли і не знати. З радістю ділюсь ними з читачами

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я