Як зробити смак манника цікавішим: цікаві ідеї

0
Як приготувати ідеальний манник на кефірі
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Манник є смачним пирогом з особливим смаком та приємною текстурою. Багато господинь частенько готують його для всоєї родини. Такий пиріг складно зіпсувати, тому він виходить навіть у господарок-початківців.

Подробиці

Проте, якщо часто його готувати, він згодом набридає, приїдається та стає не таким бажаним. Якщо ви хочете внести різноманітність до звичної рецептури, то вам варто взяти на замітку такі ідеї:

  1. Відмінно поєднуються з манником сухофрукти. Найчастіше рекомендують використовувати родзинки, оскільки вони мають нейтральні та приємні смакові якості. Спочатку потрібно їх промити водою, потім замочити у окропі. Потім підсушити перед додаванням у тісто.
  2. Також прекрасною добавкою стануть звичайні яблука, які слід підготувати так, як це заведено для класичної шарлотки. Яблуками створюють шар начинки.
  3. Якщо ви хочете надати маннику незвичайний жовтий колір, то варто додати в тісто трохи куркуми. До того ж, вона має значний список корисних властивостей.
  4. Для любителів пряного присмаку варто розглянути варіант із меленим коренем імбиру. Ця спеція допоможе створити особливий “затишний” настрій.
  5. Якщо ви хочете зробити манник корисним, то зверху його можна присипати насінням чіа.
попередня статтяНавіщо дослідники висаджують на ділянці календулу: не всі про це знають
наступна статтяДе необхідно садити смородину: правила, які дозволяють збирати гарний врожай
Бібліотекар зі стажем. Маю великий досвід городництва і кулінарії, завдяки чому знаходжу такі цікаві моменти в кожному з цих напрямів, про які ви могли і не знати. З радістю ділюсь ними з читачами

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я