Як з картопляного пюре зробити кулінарний шедевр

0
Як з картопляного пюре зробити кулінарний шедевр
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Картопляне пюре може стати шедеврально смачним або звичайним гарніром, від якого нічого особливого можна не чекати. Якщо ви за перший варіант, тоді додайте до картоплі два інгредієнти. Буде дуже смачно.

Подробиці

На картопляному пюре не треба економити. Від заміни продуктів на аналоги нічого доброго не буде. Вам потрібні тільки найкращі смакові властивості. Отже, не треба додавати в пюре маргарин та овочевий відвар. Потрібні справжнє вершкове масло з високим відсотком жирності та молоко.

Коли ви вже потовкли картоплю, час вливати молоко. Зверніть увагу на температуру. Напій не повинен бути холодним. Нагрійте молоко, а потім додавайте. Холодне молоко призведе до зміни кольору пюре на сірий колір.

Залишається тільки додати масло та ретельно вимішати пюре. Тепер воно буде мати бездоганний смак, а ви будете задоволені приготованою стравою. Смачного!

попередня статтяДачники розповіли, з яким типом підживлення огірки ростуть якнайкраще
наступна статтяГородники розповіли, як поливати баклажани, щоб не нашкодити їм
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я