Досвідчені квітникарі розповіли, коли та як правильно садити жоржини у ґрунт

Досвідчені квітникарі розповіли, коли та як правильно садити жоржини у ґрунт
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Земля вже майже прогрілася, скоро можна буде висаджувати жоржини у ґрунт. Як правильно посадити ці квіти, в подробицях читайте поради досвідчених квітникарів.

Подробиці

Жоржини не люблять холоду, тому їх треба висаджувати, коли земля прогріється до +15 градусів. Бажано не поспішати до травня, бо в холодному ґрунті квітка може не прорости й загине. Термін посадки жоржин впливає, на те, якою буде її квітка під час цвітіння.

Садити треба жоржини на сонці. Попередньо переберіть бульби, якщо є зіпсовані, то відріжте їх.

Зробіть лунки глибиною 10 см. Відстань між ними залежить від сорту квітки. Чим ширший ростиме кущ, тим більшу відстань треба робити.

Якщо сорт низькорослий, то відступайте — 30 см, а для дуже великих кущів — 80 см. Попередньо полийте лунку, щоб садити у вологий ґрунт.Кладіть корені у лунку горизонтально, так квітка швидше наростить потужне коріння.

Коли квітка проросте, то залиште два найпотужніших паростки, щоб були великі пуп’янки й квітка. Жоржина не любить рясного поливу.

попередня статтяГосподині розповіли, чому не треба ставити пляшку з молоком в двері холодильника
наступна статтяЯк правильно приготувати картоплю по-селянськи без духовки
Копірайтерка з філологічною освітою, мама трьох чудових хлопців. Любить готувати та експериментувати на кухні. Ділиться рецептами та корисними порадами з читачами сайту.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я