Мало хто запікає коропа, а він нічим не поступається скумбрії

0
Мало хто запікає коропа, а він нічим не поступається скумбрії
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Відомо, що запечена риба набагато корисніша за смажену. Але коли скумбрію солять, запікають усі любителі цієї страви, то короп в основному смажать. А запечений короп своїми смаковими властивостями не поступається скумбрії.

Подробиці

Для запікання краще брати шматки з великої рибини: у ній немає мілких кісток. Для приготування ніжних соковитих стейків з коропа потрібні такі інгредієнти:

  • Філе коропа – 800 г
  • Сіль – 1 ст. л.
  • Спеції для риби
  • Сметана або майонез – 1-2 ст. л.

Спочатку поріжте філе коропа на порційні шматки. Вони мають бути великими: тоді риба буде соковитою. Далі посоліть, посипте спеціями, додайте 1-2 ложки сметани або домашнього майонезу і залишіть маринуватися на 1-2 год.

Викладіть стейки у форму для запікання і покладіть у розігріту духовку. Запікайте 30-40 хв при температурі 180 градусів.

Смачний, ароматний, соковитий, з приємною скоринкою, короп обов’язково стане однією з ваших найулюбленіших рибних страв!

попередня статтяЦибулеву муху можна перемогти народними засобами
наступна статтяГородники пояснили, як отримати ранній врожай кабачків
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я