Агрохитрість, яка допоможе швидше отримати урожай кабачків

0
Що додати в лунку для гарного врожаю кабачків
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Кабачки – досить невибагливий овоч для вирощування. Але хочеться, щоб плоди дозрівали швидше, тому багато хто з городників, як тільки блисне сонце, сіють кабички. Але це не вплине на ранній урожай, тому що кабачки люблять тепле повітря, прогріту землю. А якщо попадуть під заморозки, пропадуть. Тому потрібно сіяти, як земля добре прогріється або ж вирощувати розсадою.

Подробиці

Виявляється, посіявши вчасно, коли минула загроза заморозків, хоч і не рано, можна виростити ранній врожай кабачків. Для цього треба знати одну аграрну хитрість. Коли кабачки почніть цвісти, уважно подивіться на цвіт.

Ви побачите, що квіти не одинакові. Є жіночі квіточки, біля них відразу з’являється маленький кабачок. А є чоловічі, які не мають плода, а лише яскраву квітку. Щоб рослина мала сили швидше давати потрібні поживні речовини кабачкам, обірвіть усі чоловічі квітки. І ви побачите, як швидко почнуть дозрівати плоди, адже кожна чоловіча квітка забирає багато енергії від куща.

Така невеличка хитрість допоможе швидше отримати більш ранній урожай кабачків!

попередня статтяЯк приготувати безалкогольний освіжальний напій з кавуна
наступна статтяНезвичайний спосіб фарбування яєць
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я