Не користь, а шкода для сансевієрії: які підживлення ця квітка не полюбляє

0
Чому не цвіте сансевієрія: усуньте ці причини
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Кімнатну рослину з масивним і міцним листям, яке невпинно тягнеться вгору, цінують багато господинь. Дослідження показали, що сансевієрія, яка називається в народі «тещин язик» або «щучий хвіст», одна з небагатьох рослин, що поглинає вуглекислий газ у нічний час.

Подробиці

Ця кімнатна квітка не примхлива та витримає будь-які випробування, на відміну від тендітної фіалки чи вимогливої орхідеї.

Але межа міцності є й у сансевієрії. Є добрива, які можуть занапастити «тещин язик», тому потрібно обережно удобрювати рослину.

Квітникарі зі стажем розповіли, що «щучий хвіст» може вбити азотисте добриво. Не можна сипати або лити його в горщик, оскільки воно знищує кореневу систему.

Експерти рекомендують використовувати добрива для кактусів, але теж робити це потрібно дуже обережно. Так, гранична норма має бути в 2-3 рази меншою, ніж зазначено в інструкції.

попередня статтяЯк відмити крани газованою водою: блищатимуть як нові
наступна статтяНі лимонна кислота і не сода: що швидко може відмити ванну
Бібліотекар зі стажем. Маю великий досвід городництва і кулінарії, завдяки чому знаходжу такі цікаві моменти в кожному з цих напрямів, про які ви могли і не знати. З радістю ділюсь ними з читачами

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я