...
ГоловнаКулінаріяЧотири способи використання мандаринової шкірки в кулінарії

Чотири способи використання мандаринової шкірки в кулінарії

Підпишіться на нас:

Мандаринові шкірки не викидайте. Вони можуть бути корисними в кулінарії. Є чотири способи їх використання, тож не варто відправляти цінний продукт в смітник.

Подробиці

Перед використанням цитруси треба добре помити, щоб змити зі шкірки наліт. Так буде екологічніше далі використовувати. Підсушіть шкірки. Їх можна тримати в герметичному упакуванні та використовувати в будь-який момент.

Мандаринові шкірки можна покласти в маринад для м’яса або додавати в заправки для салатів, соуси. Для цього їх перемелюють в порошок.

Підготовлені шкірки додають в набір зі спеціями. Ними натирають м’ясо перед смаженням, запіканням або приготуванням на грилі. Особливо вдалі комбінації з розмарином, паприкою, сіллю, перцем. Мандариновий аромат ідеально до них пасує.

Якщо плануєте готувати гарбузовий суп, мандариновий порошок і тут знадобиться. Можна й просто кілька шкірок покласти, а після приготування дістати.

Тушкована баранина або яловичина також може бути доповнена мандариновими шкірками. В таких випадках поєднують з помідорами, розмарином та чабером. Справжнє свято смаків та аромату.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як замінити томатну пасту в рецепті: найкращі варіанти

У багатьох рецептах перших та других страв часто зустрічається як інгредієнт томатна паста. Але не завжди цей продукт...

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...