Шеф-кухарі розповіли про мариновані гриби: можна смажити чи ні

0
Шеф-кухарі розповіли про мариновані гриби: можна смажити чи ні
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

В кулінарії чого тільки не роблять. Смажать, парять, тушкують, засолюють та ще багато іншого. Якщо зі звичайними грибами зрозуміло, що робити, то про мариновані виникає питання. Вони вже готові до споживання, але чи можна їх ще смажити?

Подробиці

Скажемо коротко та зрозуміло. Якщо можна смажити солоні огірки, то й гриби мариновані також. Ви спитаєте про сенс термічної обробки? Просто, щоб отримати новий смак.

Окрім того, буває потрібно додати до страви гриби, а свіжих наразі немає. Можна викрутитися з маринованими. Просто їх треба дещо підготувати.

Спробуйте гриби на сіль. Якщо помірно, то просто промийте їх в друшляку водою з-під крана. З досить солоним смаком потрібно буде поборотися. Для цього їх замочують в воді на годину. Потім гриби знову промивають. Для пом’якшеного грибного смаку вимочують в молоці.

Перед закладанням грибів на сковороду наріжте їх (шляпки, ніжки). Обсмажувати потрібно на олії. Щодо солі питання потребує контролю. Скуштуйте шматочок, а потім приймайте рішення: досолювати чи ні. Довго обсмажувати немає потреби, бо гриби вже готові до споживання.

попередня статтяЦибуля-сіянка не піде в стрілку, якщо перед висаджуванням обробити її одним відомим засобом
наступна статтяДачники розповіли, як боротися з ведмедками на городі
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я