3 найшкідливіші алкогольні звички, від яких варто відмовитись

0
3 найшкідливіші алкогольні звички, від яких варто відмовитись
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Розповідаємо про три речі, від яких варто відмовитись, якщо планується вечірка з алкоголем.

Вирушаєш на вечірку, де точно буде багато алкоголю? Розповідаємо, чого точно не треба робити.

Пити багато спиртного

Цілком очевидно, що чим більше ти п’єш, тим швидше сп’янієш. Крім цього, надлишок алкоголю небезпечний для людей, які мають проблеми з цукром у крові, особливо тим, у кого відзначається гіпоглікемія. Ліки, які приймають при діабеті, можуть реагувати з алкоголем, в результаті вони стають менш ефективними, рівень цукру в крові знижується.

Експерт Eat This, Not That! Лора Бурак, член медичної експертної ради, зазначає, що «потрібно стежити за своїми порціями, оскільки надто легко один напій перетвориться на декілька».

Крім того, велика кількість спиртного може призвести до переїдання, порушення сну, зневоднення. Найкраще визначити для себе кількість спиртного перед початком вечірки, наприклад: «Сьогодні не більше двох келихів». Май чіткий план і дотримуйся його.

Пити на голодний шлунок

Якщо ти п’єш натще, алкоголь завдасть тобі набагато більше шкоди, ніж міг би. Від алкоголю на голодний шлунок ти:

  • швидше п’янієш;
  • стаєш голодною;
  • збільшуєш шанси на похмілля наступного дня.

Щоб знизити ризик неприємних наслідків, краще заздалегідь перекусити так організм легше впорається зі спиртним.

Пити солодкі коктейлі

Цукор не надто корисний для нашого організму. Так, наприклад, результати дослідження, опубліковані в журналі Diabetes Care, вказують на те, що у людей, які вживали 1-2 порції газованих напоїв на день, діабет 2 типу розвивався на 26% частіше.

Солодкий алкогольний коктейль – джерело додаткових калорій, вживання якого підвищує шанси на набір ваги. Краще таких коктейлів пити менше, а чистої води – більше. Організм це точно оцінить!

попередня статтяЯк розмножити троянду окуліруванням: покрокова інструкція
наступна статтяЯк приготувати простй, але дуже смачний салат “Коул слоу” класичний
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я