Сон без білизни, вода з лимоном та інші корисні щоденні звички

0
Сон без білизни, вода з лимоном та інші корисні щоденні звички
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Поради, які змінять ваше самопочуття та здоров’я.

Чому не можна прати наволочки з кондиціонером

Наволочка більше інших постільних речей вбирає піт, бруд і виділення сальних залоз. Кондиціонер під час прання забивається в м’яку тканину і погіршує її поглинання. У результаті у вас з’являються прищики та ранні зморшки.

Чому варто взяти із собою зубну нитку

Щоб підтримувати здоров’я зубів, вам необхідно користуватися зубною ниткою після кожного прийому їжі. Нескладний винахід позбавить вас залишків їжі і поганого запаху з рота.

Чому корисно спати без білизни

Спіть голяка, але міняйте кожні два тижні простирадла і підковдра. Сон без білизни знижує ризик розвитку молочниці та інших інфекцій статевої системи.

Чому зубної щітки недостатньо

Стоматологи попереджають, що зубна щітка і паста — це лише частина базового набору для гігієни ротової порожнини. У щоденному арсеналі мають бути скребок для язика, зубна нитка, ополіскувач та в особливих випадках зубний йорж. Особливо важливий для гігієни скребок. Він покращує запах з рота та підвищує чутливість язика до різних смаків.

Чому потрібно тримати ноги у заварці

Чорний чай – це легкий органічний антибіотик. Домашній напій ефективно бореться із шкідливими патогенами, на кшталт дріжджових грибків. Робіть кілька разів на тиждень теплі ванни з міцного чорного чаю для профілактики інфекцій і зниження потовиділення.

Чому антисептик для рук – важливе придбання

Якщо у вас немає можливості помити руки прямо зараз, то антисептик – ваш найкращий помічник. До того ж деякі використовують антисептичний гель для усунення неприємного запаху поту. Однак не рекомендуємо регулярно користуватися цим лайфхаком, адже шкіра в пахвах дуже м’яка і чутлива.

Чому не варто часто підмиватися

Гінекологи не рекомендують підмиватися кілька разів на день, особливо з милом. Інакше ви просто порушите здорову мікрофлору піхви та створите ідеальне середовище для небезпечних бактерій. Також гінекологи радять відмовитись від щоденних прокладок, на яких протягом дня накопичується занадто багато мікробів.

Чому потрібно обов’язково мити за вухами

За вухами щодня утворюється особливий секрет. Він поєднується з брудом і потім і починає неприємно пахнути. Щодня акуратно промивайте область за вухами, щоб підтримувати загальну гігієну.

Чому варто замінити гель для гоління кондиціонером для волосся

Кондиціонер містить пом’якшувальні та заспокійливі компоненти, які допомагають шкірі менш болісно переносити процедуру гоління.

Чому корисно пити воду з лимоном з ранку

Існує кілька думок щодо лимонної води вранці. Хтось каже, що вода з лимоном відновлює водний баланс та очищає організм від токсинів. Хтось вважає, що до чистої води необов’язково додавати лимон. У будь-якому випадку лимонна вода з додаванням імбиру смачніша, ніж звичайна. Якщо вирішите запровадити нову звичку, пам’ятайте, що людям із захворюваннями ШКТ вживати воду з лимоном – а тим більше натще – заборонено.

Чому варто дотримуватися графіка

Звичний розклад допоможе тобі бути продуктивним, менше нервувати і успішно впроваджувати нові корисні звички. Крім того, організм скаже тобі спасибі, отримуючи їжу та сон в один і той же час!

Чому треба міняти засіб для шкіри кожен сезон

Взимку треба користуватися перед виходом на вулицю живильними кремами, влітку – засобами із SPF‑фільтрами. І будь-якого сезону не забувати про зволоження.

Чому не можна видавлювати прищі

Від цього вони тільки помітніші! До того ж ти можеш занести в ранку інфекцію, і висипів буде лише більше.

Чому треба міняти наволочки кожні три дні

Тканина на подушці вбирає піт, а також різні засоби, які ти наносиш на обличчя перед сном. Все це погано позначиться на твоїй шкірі.

попередня статтяЗамість хліба: коржики з кукурудзяного борошна швидко та просто
наступна статтяЯк приготувати апельсиновий кекс з натуральним соком
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я