Як смажити рибу і котлети без жирних бризок

0
Як смажити рибу і котлети без жирних бризок
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Приготування їжі пов’язане не тільки зі смачними стравами, але й з краплями жиру та сміттям. Після реалізації того чи іншого рецепту, який вимагає чимало маніпуляцій, кухня потребує збирання.

Подробиці

Особливо це стосується плити, де залишаються жирні бризки. Якщо їх не позбутися відразу, то згодом це зробити буде ще складніше.

Кришка не вирішує всіх проблем. По-перше, деякі рецепти вимагають її не використовувати. По-друге, під час смаження котлет або відбивних кришку все одно доведеться відкрити.

Є спосіб, який дозволить смажити курку, котлети, рибу, картоплю тощо з відкритою кришкою і при цьому не турбуватися про бризки.

Для цього потрібно взяти шматок пергаментного паперу діаметром сковороди і покласти на дно. Поверх її викладають продукти і смажать із відкритою кришкою та без бризок.

Є також спеціальна кришка із сіткою, яка не пропускає жир далі сковороди та випускає пару, тому страви виходять як при приготуванні з відкритою кришкою.

попередня статтяЯкі помилки допускають в застосуванні попілу на ділянці
наступна статтяДосвідчені дачники розповіли, як захистити сад від парші
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я