...
ГоловнаКулінаріяТри страви, які не можна їсти гарячими: експерти пояснили причини

Три страви, які не можна їсти гарячими: експерти пояснили причини

Підпишіться на нас:

Стільки всього смачного, але не все можна їсти відразу з плити чи духовки. Це може бути не буде безпечно. На гарнір найчастіше готують рис, картоплю, макарони. І саме ці страви потрібно спочатку трохи охолоджувати, а потім вже подавати до столу.

Подробиці

До складу картоплі, рисової крупи, макаронів входить велика кількість крохмалю. Коли ці гарніри охолоджуються, вони стають менш калорійними. Окрім того, так вони краще впливають на кишкову флору.

Коли солити гарніри

Щоб гарніри були смачними та правильно готувалися, потрібно солити їх в правильний момент. Наприклад, сіль до рису кладуть на самому початку приготування.

Для макаронів також є своє правило. Потрібно дочекатися, коли закипить вода, та посолити воду. На 4 л води норма 1 ст.л. Цього цілком достатньо.

При відварюванні картоплі потрібно класти сіль через 10 хвилин після закипання. Якщо це готується в мундирах, тоді наприкінці відварювання.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...