...
ГоловнаКулінаріяЯк смачно зварити какао, щоб був ідеальний напій

Як смачно зварити какао, щоб був ідеальний напій

Підпишіться на нас:

Какао таке смачне та ароматне. Звичайно, коли правильно та вдало зварене. В більшості люди насипають в чашку какао-порошок та заливають гарячим молоком або окропом. От і вся історія, як кажуть.

Такий спосіб приготування какао досить банальний. Напій можна зробити кращим та смачнішим. Поговоримо про це детальніше далі в статті.

Подробиці

Приготуйте не просто какао, а з шоколадом. Це буде фантастичний напій. Отже, для його приготування знадобиться підготувати такі продукти:

  • чорний шоколад — 90 г;
  • какао — 0,5 скл.;
  • молоко — 1 скл.;
  • цукор — 120 г;
  • кориця — 1 ч.л.;
  • сіль — дрібка.

Як приготувати

Шоколад треба натерти на тертці. Змішайте його з какао, крицею, сіллю, цукром. Тепер з цієї суміші вам треба 3 ст.л. змішати з молоком. Доведіть до кипіння, але не треба кип’ятити. Отриманий напій розлийте по чашках.

Дотримуйтеся вказаних пропорцій. Якщо вам потрібно на більшу кількість людей, тоді просто збільште грамівку продуктів. Смачного!

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...