Українська тренерка Аніта Луценко зробила невдалу пластику живота та показала фото

0
Українська тренерка Аніта Луценко зробила невдалу пластику живота та показала фото
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Аніта Луценко відома в Україні тренерка лягла під ніж. Питання краси завжди актуальні. А для відомих тренерів з фітнесу також. Нещодавно Аніта Луценко зробила пластику живота, але вона пройшла вкрай невдало. На фото, якими  поділилася тренерка, видно, наскільки сумно виглядала зона пупка.

Аніта Луценко до операції

Аніта Луценко була незадоволена результатом. І відважилась на повторну пластичну операцію, але вже в іншого хірурга. Не легко все пройшло, потрібно відновлюватися, але тепер зона пупка досконала. Не менше ніж рік знадобиться, щоб повністю поновитися, а тренерка сподівалася за два тижні.

Аніта Луценко після вдалої операції

Аніта Луценко в усій цій історії вбачає тільки в одному свою помилку. Вона шкодує, що перший раз не досить досконало вибирала хірурга. Треба було більше уваги приділити цьому питанню. Можливо, тоді не довелося б повторно робити операцію та виправляти суттєвий естетичний дефект.

попередня статтяЯк приготувати піцу за три хвилини з улюбленою начинкою
наступна статтяЯк приготувати всіма улюблені сосиски в тісті
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я