Гвінет Пелтроу поділилася улюбленим лайфхаком для стрункості ніг

0
Гвінет Пелтроу поділилася улюбленим лайфхаком для стрункості ніг
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

49-річна Гвінет Пелтроу завжди охоче ділиться із шанувальниками секретами краси. Нещодавно актриса в обліковому записі свого бренду goop виклала відео з улюбленим лайфхаком для стрункості ніг, ефект від якого видно і відразу, і в довгостроковій перспективі. У ньому володарка «Оскара» сидить в інфрачервоній сауні в чорному купальнику без макіяжу і укладки і дуже активно масажує ноги сухою щіткою.

Зірка зізналася, що використовує цей прийом уже упродовж двох років. Щоранку вона робить цей масаж перед прийняттям душу, що допомагає розігнати лімфу і кровообіг, а також очистити шкіру, після чого вона краще вбирає доглядові антицелюлітні засоби. Гвінет розповіла, що треба рухатися знизу вгору легкими рухами. Але найголовніше – правильно вибрати жорсткість щітки: вона не повинна травмувати шкіру.

Фоловери не тільки подякував актрисі, але й засипали її лайками та захопленими коментарями із серії: «Ви виглядаєте божественно», «Можна ми просто насолодимося тим, в якій прекрасній формі ви знаходитесь?». Справді, у свої 49 років Гвінет знаходиться у блискучій формі, що дозволяє їй носити міні-сукні, демонструючи підтягнуті ноги без натяку на целюліт.

попередня статтяЧи потрібно видаляти першу квітку у баклажанів та перців
наступна статтяНавіщо досвідчені господині додають соду у котлетний фарш
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я