Стрижки та укладки для кучерявого і хвилястого волосся

0
Стрижки та укладки для кучерявого і хвилястого волосся
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Мабуть, у кожної володарки кучерявого та хвилястого волосся був період у житті, коли його хотілося розпрямити всіма можливими способами: починаючи від гарячого укладання щодня, закінчуючи салонними процедурами. Рано чи пізно цей етап проходить, і приходить необхідність подружитися зі своїм волоссям. Розповідаємо, як стригти і укладати кучеряве та хвилясте волосся, щоб воно виглядало ідеально.

Подробиці

Кучерявим і хвилястим волоссям насправді підходять багато стрижок. Цього сезону рекомендуємо власницям натуральних локонів спробувати стрижку каскад: він зробить їх ще більш об’ємними, а завитки завдяки різній довжині виглядатимуть ефектніше.

Драбинку можна сміливо стригти як на довгому, так і на короткому волоссі. Літо – чудовий час, щоб спробувати відстригти чубок. На кучерявому волоссі воно виглядатиме дуже стильно і незвично – головне правильно її укласти. Незалежно від того, якої довжини і форми ваша стрижка, кучеряве волосся необхідно мити і укладати за допомогою кучерявого методу. Так волосся завжди буде живим і зволоженим, а значить — завжди добре виглядатиме.

Улюблена зачіска всіх кучерявих дівчат це пучок. На кучерявому волоссі ця зачіска виглядає особливо вигідно завдяки натуральному об’єму і пасмам у обличчя, що ефектно завиваються. Особливо стильно виглядає навмисно неохайний пучок, з вільними пасмами, закрученими в ефектні завитки. Укладаючи волосся, не забувайте про структуруючі спреї і невагомі фіксатори – вони надають локонам блиск і пружність.

попередня стаття5 міфів про цукор, в які ми досі віримо
наступна стаття5 помилок на городі, через які “не врожай, а сльози”
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я