...

Секс один раз на рік і розбірливість: 10 найромантичніших тварин

Підпишись на нас:

Ми звикли думати, що тільки людина серйозно ставиться до сексу, а інші тварини просто роблять це за велінням інстинктів. Це не так! Ось романтичні і навіть сумні історії про деяких братів наших найменших. Ми склали список, до якого увійшли, на нашу думку, найромантичніші тварини у світі.

Романтичними можуть бути не лише люди, а й їхні брати менші. Найромантичніші тварини викликають у нас почуття розчулення, вони зворушливі, вони можуть виявляти пристрасть і турботу один до одного, які здатні здивувати навіть людей.

Ще у школі педагоги попереджають учнів, що не варто ототожнювати природу з людиною, оскільки вона себе не поводить так як людина. Віруси, бактерії, клітини та будь-які інші живі організми, у тому числі й люди, наслідують біологічну необхідність. Але є настільки романтичні тварини, що не можна сумніватися в наявності у них сентиментальної натури.

Серед тварин, птахів, риб є пари, які віддані один одному протягом усього життя. Вони вміють всіляко звертати увагу свого партнера — чистять один одному пір’їни, приносять їжу, обидва вирощують потомство. І сьогодні найромантичніші тварини внесені нами до особливого списку. Сподіваємося, він буде цікавим і вам.

1. Панди

Гігантські панди займаються сексом раз на рік, і то якщо пощастить. Так вийшло, що панда жіночої статі здатна прийняти чоловічий орган і завагітніти лише раз на рік навесні протягом 1-3 днів. Якщо хлопець не встиг – все, чекай цілий рік. Крім того, панди дуже розбірливі та не віддаються першому зустрічному. Якщо в парі між партнерами є емоційний зв’язок, то такі панди розмножуються набагато охочіше. Це найромантичніші тварини, які постійно в увазі людей. Великі панди відносяться до виду, що вимирає, в тому числі і через повільне відтворення. У разі симпатії одна одній пара панд починає видавати ніжні звуки, схожі на щебетання.

2. Гуппі

При тривалому спостереженні за цими рибками вчені помітили, що самки гуппі явно віддають перевагу вибірково. Швидше за все, це залежить від кількості лусочок помаранчевого кольору на кавалері. Цікаво! Спостерігаючи за цим видом риб, аналізуючи фото та картинки з гуппі, вчені дійшли висновку, що серед цих рибок є пари, які роблять усе разом – шукають їжу, ховаються від хижаків. І це так романтично!

3. Павуки-вовки

Романтичні тварини, як здається, мають милий зовнішній вигляд, їх хочеться погладити, взяти на руки. Чого не скажеш про павуків. А водночас є деякі представники цього виду комах, які славляться своїм виявом ніжних почуттів. Цей вид павуків відомий своїм любовним танцем, без якого жінка не прийме кавалера.

4. Королівські пінгвіни

Більшість видів пінгвінів насправді виявилися моногамними, але королівських можна назвати «серійно моногамними»: у них щоразу серйозні стосунки, але партнерки можуть змінюватися. Напевно, у тебе теж є знайомий (можливо, він пінгвін?), у якого кожна нова жінка — кохання всього життя. Але пінгвіни неймовірно романтичні тварини. Фото кохання цих тварин підтверджує їхнє трепетне ставлення до свого потомства. А ще самці обирають своїй партнерці подарунки. До її ніг, а точніше, до ластів самець кладе не букети квітів, а каміння.

5. Слони

Слони – романтичні тварини? Багато хто дасть відповідь — так. Адже це один з небагатьох видів тварин на планеті, який має практично всі ті ж почуття, що і людина. У слонів дуже міцні стосунки зі своїми близькими та з родиною. Ти, напевно, знаєш, що вагітність у слонихи триває 22 місяці — майже 2 роки! При цьому вона народжує малюка вагою близько 120 кг (тут у тебе всередині щось здригнулося, правда?). Тож слонихи дуже відповідально підходять до вибору партнера. Слону доводиться досить довго ганятися за нею з пропозицією хобота та серця, доки вона нарешті не здасться.

6. Макаки

До кінця незрозуміло, чи від мавпи походить людина, але макаки дадуть фору з романтики багатьом з нас. Макаки чимось зовні нагадують людей. І тому можна сміливо заявляти – вони романтичні тварини. Вони трепетно ставляться до свого партнера та до свого потомства. Самки макак можуть приймати кілька самців під час овуляції, але мають суворі переваги. Батьком стане твід самець, який має високий «рейтинг» у мавпячій сім’ї — це означає, що він добре охоронятиме майбутню дитину і піклуватиметься про неї.

7. Лебеді

Зразкова лебедина вірність не просто фігура мови, а реальний факт з живої природи
Скільки різноманітних фото, що демонструють кохання тварин. Але серед них є ті, що завжди будуть на першому місці. Це лебеді. Мабуть, це найсерйозніші птахи щодо відносин. Вони моногамні, причому сватання часто відбувається ще в ранній молодості після шлюбного танцю. Якщо один лебідь з пари вмирає, у другого настає період жалоби, а потім він з великою ймовірністю залишить зграю і тільки в цьому випадку створить нову родину. Але найчастіше багатьох видів цих птахів вдруге пару не створюють.

8. Гіббони

Більшість мавп полігамні, але не гібони. Вони досить довго сватаються, потім створюють сім’ю, часто окремо від великої зграї, доки діти не підростуть.

9. Вовки

Моногамні тварини, які можуть навіть спати поряд! Вовки – дуже романтичні тварини. Вони можуть зберігати вірність партнерові все життя. Крім того, вміють фліртувати: молодий вовк облизує голову нареченої, кладе передні лапи їй на плечі — загалом робить все, щоб її зацікавити.

10. Горлиці

Ці птахи танцюють довгі шлюбні танці, щоб залучити самок, а також фліртують із ними, нахиляючи голову та витягаючи шию. У числі романтичних тварин їхнє ніжне і трепетне ставлення один до одного завжди привертає увагу. Між ними є емоційний зв’язок, який людина вважає романтикою.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин

Що робити, щоб букет півоній довго стояв у вазі

На клумбах вже поччали квітнуть півонії. Букет цих неймовірних...

Як приготувати кабачкові панкейки: смачний сніданок гарантовано

Скоро розпочнеться сезон кабачків. Тоді вони будуть фаворитами на...

Чим швидко відмити руки після ягід шовковиці

Вже починають достигати шовковиці. Любителям поласувати смачними ягодами у...

Як швидко приготувати яблучний штрудель з лаваша

Цей низькокалорійний десерт дуже легко й швидко готувати. Головне,...

Як застосувати з користю свіжоскошену газонну траву

Якщо плануєте косити газон й не знаєте де з...

Як відварити креветки, щоб подати їх на закуску до напоїв

Креветки можна й просто відварити у воді з сіллю,...

З Jerry Heil у Франції стався не тільки Каннський кінофестиваль: співачка приголомшила опублікованими фото

Після завершення «Євробачення 2024» до України повернулася лише alyona...