Сергій Жадан та Христина Соловій перетягують ковдру, хто та кого покинув

0
Сергій Жадан та Христина Соловій перетягують ковдру, хто та кого покинув
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Нещодавно Марія Єфросиніна зробила інтерв’ю з Христиною Соловій. Воно вийшло досить резонансним з декількох позицій. Найперше мережі сколихнув мовний конфлікт та дискусія, а також особисте зізнання та розповідь про стосунки співачки з Сергієм Жаданом.

Найбільше всіх цікавило, яким чином в них почався роман та причина розриву. Ходили розмови до того, що Сергій Жадан пішов з родини заради Христини Соловій. Але тут сталася певна халепа. За словами співачки, ініціатором романтичних стосунків був саме Жадан, але пішла з них першою саме Соловій. І причиною цього була закоханість в іншого чоловіка.

Такі зізнання читачами та слухачами були сприйняті досить негативно. Вони зазначили, що пісні та образ Христини ніяк не стикується з її реальною натурою. А от Жадан в мережі X удає, що він нічого не розуміє та ні про що не здогадується, читаючи коментарі підтримки від своїх прихильників.

Виходить так, що Сергій Жадан намагається мовчки проживати свою, можливо, особисту драму. А от Христина Соловій все публічно розказала в інтерв’ю. І не видно з реакції на питання та розповідь, щоб співачка про щось шкодувала. Таке от творче життя відомих співаків.

попередня статтяЯк з філе приготувати ледачі шніцелі, щоб вони не розвалювались на сковороді
наступна статтяІдея для вечері: червона риба під медово-гірчичним соусом
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я