...
ГоловнаКулінаріяЯк варити макарони, щоб вони не злиплися: кулінарні поради

Як варити макарони, щоб вони не злиплися: кулінарні поради

Підпишіться на нас:

Якщо ви будете варити макарони та хвилюєтеся за їх цілісність, тоді підкажемо кілька корисних порад. Вони допоможуть побачити на тарілці привабливий макаронний гарнір, а не незрозумілу масу.

Подробиці

Почнімо з найголовнішого. Макаронні вироби повинні бути хорошої якості, а ще їх треба готувати в великій кількості води. На 100 г продукту потрібен 1 л води та 10 г солі. Відповідно до вказаної пропорції, можна вирахувати потрібну кількість цих компонентів.

Іноді можна почути рекомендацію, що макарони треба промити після зливання води. Це не є критично важливим моментом. Промити макарони можна тільки у випадку, якщо ви будете їх додавати в салат.

Для більшої гарантії, що макарони не будуть злипатися, у воду можна налити трохи олії. Це допоможе також зберегти їх цілісність. І не перевищуйте рекомендований час приготування, вказаний на упакуванні. Смачного!

Стрічка новин:

Здоров'я/Краса/Лайф

Ще новини:

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...

Картопляне пюре без грудочок: хитрощі приготування

Розглянемо кілька секретів приготування картоплі пюре без грудочок. Адже зробити цю страву ідеальною виходить далеко не у всіх. 1.Необхідно...

Чому осідають кекси: грубі помилки молодих господарок

Мало хто здатний відмовитися від десерту до чаю, коли на стіл подаються гарні та пишні кекси. Ця смачна страва...