Названі 5 кулінарних хитрощів, які дозволять правильно готувати найсмачнішу пасту

0
Паста з беконом та з печерицями: поживно та смачно
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Паста – це чудовий варіант для вечері, яка не потребує багато часу на приготування, або наявності складних інгредієнтів. Проте при правильному підході страва може вийти неймовірно смачною та вишуканою. Якщо ви хочете приготувати пасту, дізнайтеся про деякі тонкощі.

Візьміть на замітку наступні 5 секретів:

  1. Дехто боїться пересолити пасту, забуваючи, що самі макарони не стануть від цього пересоленими. А ось велика кількість солі допоможе досягти потрібної текстури пасти і додати їй смаку.
  2. Столова ложка оливкової олії під час приготування – це не забаганка, а необхідна міра. Саме цей інгредієнт допоможе макаронам не злипнутись.
  3. Щоб розрахувати точний час приготування, вам спочатку потрібно прочитати інформацію на упаковці, та відмінусувати від цього часу дві хвилини.
  4. Потім ми перекладаємо макарони на друшляк і змішуємо з будь-яким із соусів на сковорідці. Підійдуть не лише традиційні гарячі, а й холодні теж.
  5. Якщо ви хочете побалувати себе спеціями, то додайте їх в тарілку.
попередня статтяЯк раз і назавжди позбутися плюща на садовій ділянці: один ефективний спосіб
наступна статтяЧим удобрювати полуницю навесні, щоб зібрати великий урожай
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я