...

Соковиті та смачні біляші: що додати в фарш

Підпишіться на нас:

Біляші багато в чому залежать від якості начинки. Якщо вона соковита та смачна, то й біляші будуть неймовірними. Поговоримо в цій статті  не про тісто, а саме про фарш та його приготування.

Подробиці

Для біляшів можна використовувати будь-який сорт м’яса. Воно повинно бути хорошої якості, щоб фарш був м’яким, а не жорстким. Не робіть його з дешевших шматків.

Де є фарш, там є цибуля. Це вона додасть соковитості. На 1 кг м’яса потрібно 250 г цибулі. Цього буде достатньо, щоб коренеплід поділився своєю соковитістю. Можете порізати на шматочки його. Якщо переживаєте за смак та готовність в готових виробах, тоді перемеліть разом з м’ясом.

Покращити фарш допоможе лід з бульйону. Додайте трохи його в колотому вигляді. Він буде танути та робити фарш таким соковитим, що не буде ради на то. Дуже апетитно.

Сіль, перець та прянощі. Сіль краще вводити не наприкінці, а на етапі роботи з цибулею. Переважно обмежуються чорним перцем, а от інші прянощі використовують рідше. Подрібнений часник не буде зайвим, а подрібнена зелень — ідеальне доповнення до фаршу.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я