...

Відомі українські танцюристи Євген Кот та Наталія Татарінцева поділилися радісною новиною під час повітряної тривоги

Підпишіться на нас:

Євген Кот та Наталія Татарінцева без сумнівів улюбленці українців. Вони відомі танцюристи, про яких не знає хіба ледачий. Тривалий час пара не могла завагітніти, про що вони також розповідали в своїх блогах. І коли сталася щаслива подія, танцювальна пара не стали цього приховувати. А ще й поділилися своєю радістю щодо очікуваної статі малюка.

Збираючись на гендерну вечірку, Наталія ніжно написала під своїм відео в İnstagram:  «Сонечко наше😊 мама і татко бажають дізнатись тебе ближче». А потім вже в домашньому затишку молоді батьки вийшли в прямий етер, щоб подякувати всім за увагу та добрі побажання. І вихід в етер збігся з повітряною тривогою в Києві. Проте Євген та Наталія вирішила провести його до кінця.

Євген Кот та Наталія Татарінцева

Пара влаштувала гарний захід. На вечірку зібралися рідні та друзі. А потім був феєричний кольоровий салют на фоні Дніпра. Відразу скажемо він був рожевого кольору. Отже, Євген Кот та Наталія Татарінцева очікують на народження донечки. Понад 2000 коментарів з привітаннями, в яких безліч добрих слів для молодих батьків.

Євген Кот та Наталія Татарінцева

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я