Як виглядає наймодніша сорочка на весну-2024

0
Як виглядає наймодніша сорочка на весну-2024
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Сорочка – незамінна база в нашому гардеробі, яка легко стане основою для різних аутфітів: від жіночних до більш строгих. Найчастіше ми вибираємо позачасову класику – однотонну білу сорочку. Але навіть такий універсальний варіант може набриднути. На щастя, вона має не менш стильну альтернативу — сорочка в смужку. Щоправда, щоб вона залишалася невибагливою у стайлінгу, модель має відповідати кільком критеріям. Розповідаємо, як її вибрати, де шукати і як скласти найстильніші образи із сорочками у смужку на весну 2024 року.

Звичайно, ви можете вибрати сорочку будь-якого фасону: від оверсайзного до елегантного приталеного. Однак найуніверсальнішою, як і раніше, залишається модель прямого крою. Її можна легко носити і самостійно, і як частину багатошарового образу.

Особливу родзинку жіночій сорочці в смужку додадуть акцентні манжети та комір — з ними аутфіт виглядатиме ще суворіше. Від іншого крупного декору ми радимо відмовитись, інакше річ втратить свою лаконічність. Найкращий вибір – сорочка в тонку смужку. Цей позачасовий принт виглядає ефектно і чудово підходить на кожен день. Щодо кольору, то найбільш універсальні моделі базових або пастельних відтінків. Останні особливо актуальні навесні: все ж таки коли як не в теплий сезон носити все найніжніше. Це може бути блакитний, світло-рожевий чи м’ятний варіант. При цьому смужки теж повинні залишатися нейтральними: тоді сорочку можна буде одягнути навіть в офіс.

З яким одягом поєднувати сорочки в смужку навесні 2024 року? Практично з будь-яким! В офіс можна носити її із брючним костюмом або спідницею-олівець — суворий аутфіт одразу заграє новими фарбами. Не забудьте додати прикраси, наприклад: великі сережки та підвіску – вони ідеально завершать модне комбо.

Як щоденний образ пропонуємо придивитися до стильного комплекту з сорочкою та джинсами. У холодні дні додавайте до неї пуловер або кардиган – вийде елегантний багатошаровий лук. Ще можна носити сорочки в смужку із сукнею – строгим футляром довжини міді або улюбленим літнім міні на бретелях. Фінальний штрих – елегантні човники та сумка на ланцюжку – ідеальний образ для побачення готовий.

попередня статтяКорисний десерт з кефіру і желатину: особливо смакує дітям
наступна статтяЯк приготувати ідеальну яєчню, щоб вона стала ранковим шедевром
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я