...

Помер відомий блогер і волонтер із Кропивницького Юрій Ворожко

Підпишіться на нас:

32-річний блогер із Кропивницького шокував своєю смертю. Сьогодні, 26 лютого, останні години життя провів у місцевому басейні на тренуванні. Заклад не дає коментарі про ситуацію, лише цинічно написав, що “басейн не працює з технічних причин”.

Подробиці

Станом на зараз не зрозуміло, яка причина смерті блогера Юрія Ворожко, волонтера, активіста. Слідчі ведуть розслідування. Утім, речниця поліції Кіровоградської області повідомила, що насильницької смерті не виявлено.

У повідомленні вказано: “Під час огляду тіла видимих ознак насильницької смерті не виявили. Причину смерті встановлять в результаті проведення судово-медичної експертизи”.

Катерина Стерпул, подруга сім’ї, підтримує вагітну дружину Юрія, в якої залишилося двоє дітей та очікуване маля. Напередодні сім’я показала зворушливе гендер-паті, зняла “веселий ролик”, де були пророчі слова “якщо я помру, а я помру”.

У коментарях несуться різні думки. Чорнороті хейтери навіть знаходять слова, щоб стверджувати про хайп на смерті, що це все показуха і заказуха. Експертиза покаже істину причину смерті, але цим людину не повернеш.

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я