...

Ольга Полякова потрапила в новий гучний скандал з донькою Марією

Підпишіться на нас:

Останнім часом Ольга Полякова постійно потрапляє в скандали. Виступала та взяла гонорар на скандальному львівському весіллі, зняла кліп на фоні Меморіалу жертвам Голодомору, а тепер доньку Марію звинуватили в крадіжці одягу майже на 8 тисяч грн.

Ситуація більше нагадує непорозуміння, але факт скандалу тепер є. Один з українських брендів відправив доньці Ольги Полякової одяг для реклами в її блозі. Вона не зробила публікацію, а одяг почала носити. Представники бренда стверджують, що 18-річна Марія спочатку давала обіцянки все зробити, а потім перестала виходити на зв’язок. Були спроби написати на електронну пошту її відомій мамі, але безрезультатно. Не залишилося вибору, щоб винести цей конфлікт на публіку.

Марія Полякова

Марія не стала мовчати та відповіла. Бренд українського одягу не ввійшов в її положення, коли вона попала в лікарню на операцію. Саме тому вона не могла виходити на зв’язок. Окрім того, блогерка пропонувала викупити одяг та чекала рахунок, але його не надіслали. Марія стверджує, що представники бренда почистити листування, а тепер хайпують на її імені. Звичайно, це ж скандал, який привертає увагу.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я