...

Зірковий приклад роботи над стосунками: Тревіс Келс підтримує кохану Тейлор Свіфт на її концерті

Підпишіться на нас:

Працювати над відносинами між двома зайнятими людьми — справа не проста. І в знаменитих людей з цим питанням такі ж бувають складнощі, як і в усіх інших. Важко будувати здорові стосунки, коли на це немає вільного часу.

Тревіс Келс та Тейлор Свіфт демонструють щире намагання піклуватися про емоційний стан один одного. За цим цікаво спостерігати, що й роблять журналісти та шанувальники зіркової пари.

Концерт Тефлор Свіфт в Сіднеї

Нещодавно свого обранця підтримувала Тейлор Свіфт. Вона супроводжувала на пресконференції та на грі Тревіса Келса. Тоді ще журналісти запитали про каблучку на палець коханої, а він відповів, що перед грою думає тільки про перстень, який треба виграти. Що ж, перед важливими подіями не завжди перемагає романтика. До речі, кубок Келсі виграв.

Концерт Тефлор Свіфт в Сіднеї

В Тейлор Свіфт зараз тур Австралією. Тревіс приїхав на концерт в Сідней. Його помітили шанувальники в натовпі. В лютому в співачки було багато подій та перельотів, але вона знайшла час для обранця та прилетіла до нього на гру. А тепер Тревіс зробив те саме для неї.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я