Володимир Остапчук привітав нову дружину з першою річницею

0
Володимир Остапчук привітав нову дружину з першою річницею
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Катерина Полтавська як нова щаслива обраниця шоумена Володимира Остапчука отримала сьогодні привітання з річницею. Хейтери невтомно вангують, коли шлюб розпадеться, але дві медійні особистості не зважають і радіють життю.

Подробиці

Спільний допис у соцмережі підписали зворушливо і лаконічно “Сьогодні важливий день”. Пара транслює прозоро щасливі відносини й ділиться приємними моментами. Хоча прямих слів про “весілля” нема, але фанати відразу підказали.

Натомість “антифанати” встигли дати “модний вердикт” і розкритикували гармонійні образи на фото. Катерина залишила коментар у своєму гострому стилі комунікації, чим ще раз підтвердила, що церемонитися з тими, хто ділиться думками, не буде.

Гучного весілля пара не робила, проте офіційно зареєструвала шлюб, скориставшись послугою документ-сервісу “Готово”. Яким бачить весілля дівчина, коли і де, ділилася сьогодні в stories. Пріоритети й ситуація зараз такі, що не “святкувань”. Але ми бажаємо, щоб свято все ж відбулося в омріяних локаціях і все було добре.

попередня статтяЦі дві добавки для тіста зроблять млинці фантастично смачними
наступна статтяЯк зварити рисову кашу, щоб була розсипчаста
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я