Як посадити розмарин у домашніх умовах

Як посадити розмарин у домашніх умовах
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Іноді під час приготування страв у рецепті бачимо, що треба додати розмарин, а не завжди він є під рукою. Розмарин легко виростити в горщику, щоб насолоджуватися ароматом, додаючи до страв. У подробицях читайте, як можна виростити цю рослину вдома.

Подробиці

Щоб розмарин швидко прижився й виріс, то краще садити живцем. Треба взяти найбільші гілочки, в яких треба відірвати нижні частини. Зріз радять присипати активованим вугіллям.

Поставте живця у воду, а ємність з ним в тепле добре провітрюване місце. Але важливо, щоб не потрапляло пряме сонячне проміння. кожні три дні треба змінювати воду.

Як тільки з’являться корінці, одразу треба пересадити живці в ґрунт. На дно горщика викладіть керамзит або інші камінці для дренажу.

Полив повинен бути помірним, а раз на тиждень кропіть рослину водою. Взимку розмарину не вистачає освітлення, тому зробіть додаткове.

попередня статтяТри секрети приготування смачної гречки на гарнір
наступна статтяЯкий продукт може повністю замінити борошно в оладках
Копірайтерка з філологічною освітою, мама трьох чудових хлопців. Любить готувати та експериментувати на кухні. Ділиться рецептами та корисними порадами з читачами сайту.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я