...

42-річна Наталі Портман розлучилась з чоловіком і перебуває в шоці від суспільної уваги

Підпишіться на нас:

У 2023 році відома акторка Наталі Портман розлучилася зі своїм чоловіком — артистом балету Бенджаміном Мільп’є. Останні кілька місяців зірка кіно навіть не носила обручки. Офіційних коментарів про статус своїх відносин з колишнім чоловіком Наталі Портман ще не озвучувала.

Нещодавно на заході, присвяченому 30-му випуску щорічного голлівудського журналу  Vanity Fair, Наталі Портман позувала для фото разом з колегами Бредлі Купером, Педро паскалем та Колманом Домінго. В цей момент репортери спитали акторку, що вона відчуває через плітки про її шлюб та розлучення.

Наталі Портман та Бенджамін Мільп'є

Кінозірка чесно зізналася, що це все жахливо. В неї немає жодного бажання брати участь в дискусіях та порпатися в брудній білизні. Вона не хоче робити свій вклад у весь цей соціальний шум. А причиною є подружня зрада чоловіка. Принаймні так повідомляють інсайдери. В січневому інтерв’ю для видання WSJ Наталі розповіла про своє життя з доньками в Парижі, але жодного разу не згадала про чоловіка. А це натяк, що вони більше не живуть разом.

У шлюбі з Бенджаміном Мільп’є в акторки народилося двоє дітей. Зараз сину, на ім’я Алеф, 12 років, а молодшій доньці Амалії 6 років.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я